Προγράμματα Η/Υ και υπηρεσίες

Get Adobe Flash player

 

Αρχή

Η SoftOne Technologies Α.Ε., πρωτοπόρα εταιρεία στην ανάπτυξη και διάθεση business software στην Ελλάδα, διευρύνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες με την δημιουργία νέων γραφείων στην γείτονα Ρουμανία.

Σημειώνεται ότι το υπάρχον δίκτυο συνεργατών της SoftOne που δραστηριοποιείται στην ρουμάνικη αγορά έχει ήδη περισσότερες από 50 επιτυχημένες εγκαταστάσεις.

Στόχος της εταιρείας είναι να δημιουργήσει έναν επιχειρηματικό πυλώνα που θα εξυπηρετεί με τεχνολογίες αιχμής την ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η νέα εταιρεία SoftOne Open Enterprise Solutions SRL βρίσκεται ήδη σε πλήρη λειτουργία, με γραφεία και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό που προσφέρει υψηλές υπηρεσίες και τεχνογνωσία στη ρουμάνικη και ευρύτερη αγορά.

Δεδομένης της συνεχούς ανάπτυξης της περιοχής -και του ενδιαφέροντος που αυτή επιφέρει-, η SoftOne φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα σημαντικό εταίρο των τοπικών, ελληνικών και λοιπών ξένων εταιρειών που δραστηριοποιούνται εκεί.

Επιπροσθέτως, λειτουργεί ήδη η ιστοσελίδα της εταιρείας στη ρουμάνικη γλώσσα, με όλες τις πληροφορίες που αφορούν υπηρεσίες Cloud computing, B2B, business mobility καθώς και την νέα έκδοση business λογισμικού "Soft1 Open Enterprise Edition".

Σήμερα74
Χθές134
Τρ. Εβδομάδα208
Τρ. Μήνας408
Συνολικά115306

  • Η IP σας : 3.231.25.104
  • Browser: Unknown
  • Browser Version:
  • Operating System: Unknown