Προγράμματα Η/Υ και υπηρεσίες

Get Adobe Flash player

 

Αρχή

Η SoftOne είναι η μόνη ελληνική εταιρία πληροφορικής η οποία έχει υλοποιήσει έως τώρα την ηλεκτρονική αποστολή παραστατικών προς τους συνεργάτες και  πελάτες της. Από 1/1/2011 όλα τα παραστατικά πωλήσεων αποστέλλονται ηλεκτρονικά προς τους πελάτες και το δίκτυο των συνεργατών μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητες που παρέχουν οι εφαρμογές μας.  Ήδη από τις αρχές του χρόνου έχουν αποσταλεί  περισσότερα από 250 παραστατικά με άψογη λειτουργία της υπηρεσίας. 

Με τον τρόπο αυτό αυτοματοποιήθηκε και επιταχύνθηκε  η αποστολή των παραστατικών σε μηδενικό χρόνο, μειώθηκαν σημαντικά τα έξοδα εκτύπωσης και αποστολής των παραστατικών ενώ μειώθηκε ιδιαίτερα ο χρόνος ενασχόλησης με τις παραπάνω διαδικασίες.

Ταυτόχρονα, οι μεν συνεργάτες αρχειοθετούν με ασφάλεια τα παραστατικά μέσω του SPN Portal  και φυσικά με τη σειρά τους επιτυγχάνουν εξοικονόμηση πόρων, ενώ και οι τελικοί πελάτες που τιμολογούνται απευθείας έχουν πρόσβαση στα παραστατικά που τους έχουν εκδοθεί μέσω της εγκατάστασής τους.

Σημειώνουμε ότι τα ΤΠΥ-ΔΑ (Τιμολόγια Παροχής Υπηρεσιών-Δελτία Αποστολής) είναι τα μόνα παραστατικά που λόγω περιορισμών της νομοθεσίας συνεχίζουν να αποστέλλονται σε έντυπη μορφή, αλλά ταυτόχρονα αποστέλλονται και αυτά ηλεκτρονικά για την άμεση ενημέρωση συνεργατών και πελατών.

Σήμερα14
Χθές115
Τρ. Εβδομάδα492
Τρ. Μήνας4156
Συνολικά107266

  • Η IP σας : 34.204.193.85
  • Browser: Unknown
  • Browser Version:
  • Operating System: Unknown