Προγράμματα Η/Υ και υπηρεσίες

Get Adobe Flash player

 

Αρχή

“Η διεθνής αυτή αναγνώριση έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς και έρχεται σαν επιστέγασμα της τεχνολογικής πρωτοπορίας και της πολυετούς ενασχόλησης της SoftOne με την ανάπτυξη λύσεων SaaS -- δηλαδή, λύσεων για χρήση του λογισμικού ως υπηρεσία μέσω Internet -- και επιβεβαιώνει τις στρατηγικές μας επιλογές. Αποτελεί μία άμεση επιβεβαίωση της ποιότητας και της καινοτομίας των υπηρεσιών μας και εκτιμούμε ότι θα συντελέσει ουσιαστικά στην υλοποίηση των στόχων μας τόσο για την ελληνική αγορά και όσο για την  επέκταση της δραστηριότητάς μας στο εξωτερικό”, δήλωσε ο κ. Αντώνης Κυριαζής, Διευθύνων Σύμβουλος της SoftOne.

“Η SoftOne συμμετείχε στον παγκόσμιο αυτό διαγωνισμό με την πρωτοποριακή υπηρεσία Soft1 On Windows Azure. Η υπηρεσία αναπτύχθηκε για να προσφέρει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να εκμεταλλευθούν συνολικά τα πλεονεκτήματα του cloud για τη μηχανογράφησή τους με τη λειτουργία ενός ενιαίου, αξιόπιστου και δοκιμασμένου business λογισμικού με ασφάλεια, διαρκή διαθεσιμότητα και ευελιξία.
Επιπλέον, οι επιχειρήσεις που επιλέγουν τις λύσεις Soft1 On Windows Azure έχουν τη δυνατότητα να επεκτείνουν τη λειτουργικότητα του μηχανογραφικού τους συστήματος με τη χρήση νέων, τυποποιημένων εφαρμογών πρόσβασης στα δεδομένα της επιχείρησης από web browser και από mobile συσκευές και να αξιοποιήσουν έτσι τις δυνατότητες του νέου περιβάλλοντος Windows Azure, την ασφάλεια και την ποιότητα του οποίου εγγυάται η Microsoft”.

Βραβεία δόθηκαν σε πολλαπλές κατηγορίες, με τους νικητές να επιλέγονται από ένα σύνολο περισσοτέρων από 3.000 συμμετεχόντων παγκοσμίως. Το βραβείο 2011 Microsoft Windows Azure Platform ISV Partner of the Year απονέμεται σε ISV partners οι οποίοι ενσωματώνουν μαζί ή ανεξάρτητα Windows Azure και SQL Azure. Αυτό το βραβείο αναγνωρίζει τη σκληρή δουλειά της SoftOne, η οποία αναπτύσσει ευέλικτες, επεκτάσιμες, δυναμικές εφαρμογές αξιοποιώντας την cloud πλατφόρμα, και επιδεικνύοντας καινοτομία, ανταγωνιστική διαφοροποίηση και αξία για τον πελάτη, ενώ παράλληλα αναδεικνύει τα οφέλη της Windows Azure πλατφόρμας.

"Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια αναγνωρίζουμε αυτή την εξαιρετική ομάδα συνεργατών, που αποτελεί μέρος του πολύτιμου παγκοσμίου δικτύου συνεργατών μας, ως φιναλίστ για το 2011 Partner Award", δήλωσε ο Jon Roskill, αντιπρόεδρος της εταιρίας, Worldwide Partner Group, Microsoft Corp. “Επικροτούμε τη μοναδική προοπτική και τη δημιουργικότητα, που κάθε μία από αυτές τις εταιρίες επιδεικνύει, όσον αφορά στην επίλυση επιχειρηματικών προκλήσεων των πελατών της καθώς και τεχνολογικών προκλήσεων. Η ισχυρή συνεργασία μας σε συνδυασμό με την αφοσίωσή τους στους πελάτες διαδραματίζει έναν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην κοινή, μακροπρόθεσμη επιτυχία μας."

Τα Βραβεία Microsoft Partner επιβραβεύουν τους συνεργάτες της Microsoft που έχουν αναπτύξει και παραδώσει εξαιρετικές λύσεις που βασίζονται σε Microsoft τεχνολογίες κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους.

Εκτός από την υπηρεσία Soft1 On Windows Azure, η SoftOne ήδη διαθέτει με ιδιαίτερη επιτυχία στην αγορά τις cloud υπηρεσίες Soft1 On Demand για εμπορικές και παραγωγικές επιχειρήσεις και εταιρίες παροχής υπηρεσιών και S1aaS για λογιστικά γραφεία και ελεύθερους επαγγελματίες.

Σήμερα73
Χθές134
Τρ. Εβδομάδα207
Τρ. Μήνας407
Συνολικά115305

  • Η IP σας : 3.231.25.104
  • Browser: Unknown
  • Browser Version:
  • Operating System: Unknown