Προγράμματα Η/Υ και υπηρεσίες

Get Adobe Flash player

 

Αρχή

1ος διαγωνισμός για πρωτοποριακές λύσεις στην cloud πλατφόρμα Microsoft Azure

 

 

Η SoftOne εκπροσώπησε την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Microsoft “Your Business, Your Fame” για την ανάδειξη της πιο καινοτόμου cloud λύσης μηχανογράφησης στην πλατφόρμα Microsoft Windows Azure.

 

Με τη μοναδική υπηρεσία Soft1 On Windows Azure, που είχε ήδη βραβευθεί από τη Microsoft Hellas ως η καλύτερη λύση για την Ελλάδα για το 2010, η SoftOne είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους εκπροσώπους άλλων ευρωπαϊκών χωρών την τεχνολογία και τις εμπορικές προοπτικές της λύσης της τόσο για την Ελλάδα όσο και για τη διεθνή αγορά.

 

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του διεθνούς συνεδρίου της Microsoft στο Los Angeles τον Ιούλιο του 2011.

 

Η υπηρεσία Soft1 On Windows Azure για τη μηχανογράφηση επιχειρήσεων κάθε μεγέθους και αντικειμένου δραστηριότητας αποτελεί το επιστέγασμα της μακρόχρονης επένδυσης της SoftOne σε υπηρεσίες cloud από το 2006. Η εμπειρία μας στον τομέα αυτόν οδήγησε στην ανάπτυξη μοναδικών cloud υπηρεσιών τόσο ως προς την τεχνολογία υποστήριξης της λειτουργίας (διαθεσιμότητα, ταχύτητα, ασφάλεια)  όσο και ως προς τα οφέλη των επιχειρήσεων που την επιλέγουν για την κάλυψη των μηχανογραφικών τους απαιτήσεων. Η λειτουργικότητα της υπηρεσίας ενισχύεται με τη χρήση συμπληρωματικών web & mobile υπηρεσιών που θα μπορούν να ενταχθούν στο ενιαίο σύστημα διαχείρισης και πληροφόρησης της επιχείρησης (Enterprise Information Portal), διευκολύνοντας σημαντικά την ολοκλήρωση των εργασιών και αυξάνοντας την αποδοτικότητα χρήσης του.

 

Σήμερα αξιοποιούν τις cloud υπηρεσίες της SoftOne επιχειρήσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ σύντομα οι υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμες για τις χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και της ΚΑΚ.

Σήμερα71
Χθές134
Τρ. Εβδομάδα205
Τρ. Μήνας405
Συνολικά115303

  • Η IP σας : 3.231.25.104
  • Browser: Unknown
  • Browser Version:
  • Operating System: Unknown