Προγράμματα Η/Υ και υπηρεσίες

Get Adobe Flash player

 

Υπηρεσίες εκπαίδευσης

Για την αποτελεσματική αξιοποίηση ενός Οργανωμένου Πληροφοριακού Συστήματος , απαιτείται συστηματική εκπαίδευση όλων των εμπλεκομένων, δηλαδή των χρηστών, του προσωπικού πληροφορικής καθώς και των στελεχών.

Έχοντας αυτό ως γνώμονα, σχεδιάζονται τα κατάλληλα προγράμματα εκπαίδευσης, που σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας επιτυγχάνονται άριστα αποτελέσματα.

Ένα από τα κυριότερα σημεία υποστήριξης των προϊόντων και λύσεων που παρέχουμε είναι οι υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες της εταιρείας μας. 

Η εκπαίδευση που προτείνεται από την AppSoft για τις ανάγκες ενός έργου γίνεται βάσει συγκεκριμένης Μεθοδολογίας Εκπαίδευσης, που προϋποθέτει και τη συνεργασία με τον Πελάτη, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα τελικό βέλτιστο πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Η εκπαίδευση στη χρήση του συστήματος που εγκαθίσταται βοηθά στην γρηγορότερη αφομοίωση των διαδικασιών για την λειτουργία του συστήματος και την αύξηση της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητας των χρηστών του πελάτη

Συγχρόνως οι εκπαιδεύσεις θα καταστήσουν ικανούς τους χρήστες και το διοικητικό προσωπικό στην χρήση του συστήματος στις καθημερινές διαδικασίες.

Η εκπαιδευτική υποστήριξη των χρηστών συνεχίζεται τηλεφωνικά, ηλεκτρονικά ή με επίσκεψη στο χώρο σας, μετά το τέλος της βασικής εκπαίδευσης

Ευέλικτα προγράμματα εκπαίδευσης κατάλληλα διαμορφωμένα στις ανάγκες σας, προσφέρονται στο χώρο σας ή στις εγκαταστάσεις μας.

Σήμερα72
Χθές134
Τρ. Εβδομάδα206
Τρ. Μήνας406
Συνολικά115304

  • Η IP σας : 3.231.25.104
  • Browser: Unknown
  • Browser Version:
  • Operating System: Unknown