Προγράμματα Η/Υ και υπηρεσίες

Get Adobe Flash player

 

Mobile Εισπράξεις

Εισπράξεις

Τι είναι το Hameleon Mobile εισπράξεις: Είναι μια ολοκληρωμένη διαχείριση που προσφέρει λύσεις για τις ανάγκες τις εισπράξεις μετρητών και αξιογράφων από τους πελάτες.

Χαρακτηριστικά: Καλύπτει τις ανάγκες κάθε χρήστη και προσφέρει τις δυνατότητες άμεσης επέκτασης. Συγκεντρώνει σε ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας προσφέροντας σε κάθε χρήστη εύκολη και γρήγορη επεξεργασία στοιχείων, συνδυασμένες πληροφορίες, προειδοποιήσεις, και χρησιμοποιώντας όλη την λειτουργικότητα και την εμπειρία της Softone. Tα στελέχη της επιχείρησης εκτελούν τις εργασίες της είσπραξης των υπολοίπων πελατών, έχοντας στη διάθεσή τους εφαρμογές που «τρέχουν» σε φορητούς Η/Υ (PDA, SMART DEVICES,LAPTOP), διαθέτουν πρόσβαση στην πληροφοριακή βάση μέσω ασύρματων συνδέσεων και ενημερώνονται ή ενημερώνουν άμεσα την πληροφοριακή βάση (Online) με τα αποτελέσματα της εργασίας τους. Μπορεί να υποστηρίξει πλήρη διασύνδεση με τα περισσότερα ERP συστήματα της αγοράς.

 

Ταχύτητα υλοποίησης / εύκολη χρήση συνεργασία: Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του HAMELEON-MOBILE ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ βρίσκεται στο ότι είναι το πραγματικά μοναδικό online λογισμικό και με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζει την γρήγορη είσπραξη των υπολοίπων πελατών δίνοντας στην εταιρεία την δυνατότητα να γνωρίζει τα πραγματικά χρηματικά διαθέσιμα , όπως επίσης στην ταχύτητα υλοποίησης και την ευκολία χρήσης. Το HAMELEON-MOBILE ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ξεχωρίζει για το χαμηλό κόστος (από 300€ ) και την γρήγορη απόσβεση της επένδυσης.

Σε ποιους απευθύνεται: Απευθύνεται σε όλους εκείνους που διαθέτουν πωλητές/εισπράκτορες και θέλουν να γνωρίζουν τα πραγματικά χρηματικά διαθέσιμα της εταιρείας όπως επίσης να μειώσουν και το κόστος χρηματοδότησης.

Οφέλη / Πλεονεκτήματα:

 1. Πρόσβαση στη πληροφορία όταν τη χρειάζεσαι.
 2. Online είσπραξη μετρητών,αξιογράφων
 3. Online λογιστικό υπόλοιπο πελατών.
 4. Online φερεγγυότητα πελάτη
 5. Online λογιστικά άρθρα λογιστικής.
 6. Μείωση του χρόνου ανοικτών υπολοίπων,
 7. Μείωση του κόστους χρηματοδότησης.
Σήμερα71
Χθές134
Τρ. Εβδομάδα205
Τρ. Μήνας405
Συνολικά115303

 • Η IP σας : 3.231.25.104
 • Browser: Unknown
 • Browser Version:
 • Operating System: Unknown