Προγράμματα Η/Υ και υπηρεσίες

Get Adobe Flash player

 

Soft1 - Τηλ Κέντρα

 

Η εφαρμογή αναπτύχθηκε με σκοπό να δώσουμε την δυνατότητα διασύνδεσης του Soft1 με τηλεφωνικά κέντρα. Στη συγκεκριμένη λύση προσφέρεται και πρόγραμμα Caller ID που συνδέεται με το «Asterisk».

Το Asterisk είναι ένα PBX δηλαδή Private Branch eXchange (επι το ελληνικότερον τηλεφωνικό κέντρο) το οποίο επιτρέπει τη σύνδεση των εσωτερικών τηλεφώνων ενός οργανισμού (εταιρείας ή σπιτιού δεν έχει σημασία) μεταξύ τους αλλά και με το δημόσιο τηλεφωνικό δίκτυο. Έχει αμέτρητες δυνατότητες (στις οποίες δε μπορούμε να αναφερθούμε τώρα) μια εκ των οποίων είναι η καταγραφή του CallerID (ταυτότητα ή αλλιώς ο αριθμός τηλεφώνου του καλούντος).

Το ASCallerID.EXE είναι ένας IAX Client (το IAX είναι ένα πρωτόκολλο διασύνδεσης δύο τηλεφωνικών κέντρων Asterisk) δηλ ένα πρόγραμμα επικοινωνίας με Asterisk base τηλεφωνικά κέντρα με δυνατότητα καταγραφής της αναγνώρισης καλούντος (Caller ID). Η εφαρμογή αυτή διανέμεται δωρεάν.

Το ASVoIP.DLL είναι ένα Soft1 AddOn DLL που δίνει την δυνατότητα διασύνδεσης τηλεφωνικών κέντρων με το Soft1.

Κατά την λήψη μια τηλεφωνικής κλήσης ενεργοποιείται το ASCallerID.EXE που με τη σειρά του καλεί το ASVoIp.DLL (που έχει αρχικοποιηθεί από το Soft1) το οποίο και προβάλλει τα στοιχεία του καλούντος μέσα από τις εγγραφές της εφαρμογής. Για άλλο τηλεφωνικό κέντρο (non Asterisk based) αρκεί ένα CallerID που θα καλεί το ASVoIP.DLL. 

 

Σήμερα71
Χθές134
Τρ. Εβδομάδα205
Τρ. Μήνας405
Συνολικά115303

  • Η IP σας : 3.231.25.104
  • Browser: Unknown
  • Browser Version:
  • Operating System: Unknown