Προγράμματα Η/Υ και υπηρεσίες

Get Adobe Flash player

 

Mobile Τιμολόγηση

Τιμολόγηση επί αυτοκινήτου (EX-VAN)

Τι είναι το Hameleon Mobile Εκδοση παραστατικών: Το hameleon-mobile είναι μια ολοκληρωμένη διαχείριση που προσφέρει λύσεις για τις ανάγκες τις διακίνησης και τής online πληροφόρησης & έκδοσης παραστατικών (ex-VAN) ,παρέχοντας στους εξωτερικούς συνεργάτες της επιχείρησης να έχουν άμεση και αμφίδρομη πρόσβαση στο πληροφοριακό σύστημα της εταιρείας σαν να βρίσκονται στο γραφείο τους. Η λύση εχει επιχειρησιακή εφαρμογή , ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης.

Χαρακτηριστικά: Καλύπτει τις ανάγκες κάθε χρήστη και προσφέρει τις δυνατότητες άμεσης επέκτασης. Συγκεντρώνει σε ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας προσφέροντας σε κάθε χρήστη εύκολη και γρήγορη επεξεργασία στοιχείων, συνδυασμένες πληροφορίες, προειδοποιήσεις, στατιστικά χρησιμοποιώντας όλη την λειτουργικότητα και την εμπειρία της Softone τα στελέχη της επιχείρησης εκτελούν τις εργασίες τους απομακρυσμένα αξιοποιώντας της δυνατότητες του Internet, έχοντας στη διάθεσή τους εφαρμογές που «τρέχουν» σε φορητούς Η/Υ (PDA, SMART DEVICES,LAPTOP), διαθέτουν πρόσβαση στην πληροφοριακή βάση μέσω ασύρματων συνδέσεων και ενημερώνονται ή ενημερώνουν άμεσα την πληροφοριακή βάση (Online) με τα αποτελέσματα της εργασίας τους. Η λύση περιλαμβάνει υποσύστημα για την πλήρη διαχείριση του κυκλώματος των πωλήσεων (φορητή παραγγελιοληψία, τιμολόγηση επί αυτοκινήτου,Εισπράξεις). Μπορεί να υποστηρίξει πλήρη διασύνδεση με τα περισσότερα ERP συστήματα της αγοράς. Καλύπτει τις ανάγκες κάθε χρήστη και προσφέρει τις δυνατότητες άμεσης επέκτασης. Συγκεντρώνει σε ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας, προσφέροντας σε κάθε χρήστη εύκολη και γρήγορη επεξεργασία στοιχείων, συνδυασμένες πληροφορίες, προειδοποιήσεις, στατιστικά.

 

Ταχύτητα υλοποίησης/Εύκολη χρήση συνεργασία: Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του HAMELEON-MOBILE βρίσκεται στο ότι είναι το πραγματικά μοναδικό online λογισμικό, όπως επίσης στην ταχύτητα υλοποίησης και την ευκολία χρήσης. Το HAMELEON-MOBILE ξεχωρίζει για το χαμηλό κόστος (από 300€) και την γρήγορη απόσβεση της επένδυσης

 

Υποσυστήματα: Επιπλέον αποτελείται απο διάφορα υποσυστήματα , τα οποία συμπληρώνουν της ανάγκες μιας επιχείρησης.

 
 
 
 
 
 
 

Οφέλη/Πλεονεκτήματα:

 1. Πρόσβαση στη πληροφορία όταν τη χρειάζεσαι.
 2. Online έκδοσης στοιχείων από το μεταφορικό μέσο (Τιμ.Δ.Αποστολής, Απόδειξη Λιανικής, Είσπραξη, Παραγγελία).
 3. Online λογιστικό υπόλοιπο πελατών (Προηγούμενο, νέο υπόλοιπο).
 4. Online οικονομικά στοιχεία πελάτη
 5. Online οικονομικά στοιχεία είδους
 6. Online καρτέλα πελάτη.
 7. Online Τιμολογιακές πολιτικές & φερεγγυότητες πελατών.
 8. Online αλλαγή τιμών & τιμολογιακών πολιτικών.
 9. Online εισαγωγή πελάτη.
 10. Δεν είναι άλλη μια custom εφαρμογή στην επιχείρηση.
 11. Το τμήμα πωλήσεων είναι συνεχώς στην αγορά.
 12. Το τμήμα παραδόσεων αποστολών μπορεί να παραδώσει αυθημερόν.
 13. Η εταιρεία συνολικά είναι μια μέρα παραπάνω στην αγορά.
Σήμερα73
Χθές134
Τρ. Εβδομάδα207
Τρ. Μήνας407
Συνολικά115305

 • Η IP σας : 3.231.25.104
 • Browser: Unknown
 • Browser Version:
 • Operating System: Unknown