Προγράμματα Η/Υ και υπηρεσίες

Get Adobe Flash player

 

Συλλογή παραγγελιών

Συλλογή Παραγγελιών

Τι είναι το Hameleon Mobile Συλλογή Παραγγελίας: Είναι μια ολοκληρωμένη διαχείριση που προσφέρει λύσεις για τις ανάγκες τις συλλογής και της εκτέλεσης των παραγγελιών των πελατών. Η λύση εχει επιχειρησιακή εφαρμογή , ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης.

Χαρακτηριστικά: Καλύπτει τις ανάγκες κάθε χρήστη και προσφέρει τις δυνατότητες άμεσης επέκτασης. Συγκεντρώνει σε ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας προσφέροντας σε κάθε χρήστη εύκολη και γρήγορη επεξεργασία στοιχείων, συνδυασμένες πληροφορίες, προειδοποιήσεις, και χρησιμοποιώντας όλη την λειτουργικότητα και την εμπειρία της Softone. Tα στελέχη της επιχείρησης εκτελούν τις εργασίες της συλλογής μίας παραγγελίας, έχοντας στη διάθεσή τους εφαρμογές που «τρέχουν» σε φορητούς Η/Υ (PDA, SMART DEVICES,LAPTOP), διαθέτουν πρόσβαση στην πληροφοριακή βάση μέσω ασύρματων συνδέσεων και ενημερώνονται ή ενημερώνουν άμεσα την πληροφοριακή βάση (Online) με τα αποτελέσματα της εργασίας τους. Μπορεί να υποστηρίξει πλήρη διασύνδεση με τα περισσότερα ERP συστήματα της αγοράς.

Ταχύτητα υλοποίησης / εύκολη χρήση συνεργασία: Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του HAMELEON-MOBILE ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ βρίσκεται στο ότι είναι το πραγματικά μοναδικό online λογισμικό και με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζει ποιά πραγματικά εμπορεύματα & προιόντα θα τιμολογηθούν στους πελάτες, όπως επίσης στην ταχύτητα υλοποίησης και την ευκολία χρήσης. Το HAMELEON-MOBILE ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ξεχωρίζει για το χαμηλό κόστος (από 300€) και την γρήγορη απόσβεση της επένδυσης

Σε ποιους απευθύνεται: Απευθύνεται σε ολους εκείνους που διαθέτουν αποθήκη και θέλουν αυτό που παράγγειλε ο πελάτης αυτά να τιμολογούνται και αυτά να παραλαμβάνει.

Οφέλη / Πλεονεκτήματα:

  1. Πρόσβαση στη πληροφορία όταν τη χρειάζεσαι.
  2. Online συλλογή εμπορευμάτων & προιόντων απο την αποθήκη
  3. Online συλλογή serial number
  4. Online λογιστικό υπόλοιπο αποθήκης.
  5. Online έκδοση παραστατικού απο την κεντρική μηχανογράφηση
  6. Μείωση του χρόνου υλοποίησεις της συλλογής των παραγγελιών.

 

Σήμερα71
Χθές134
Τρ. Εβδομάδα205
Τρ. Μήνας405
Συνολικά115303

  • Η IP σας : 3.231.25.104
  • Browser: Unknown
  • Browser Version:
  • Operating System: Unknown