Προγράμματα Η/Υ και υπηρεσίες

Get Adobe Flash player

 

Τελευταία νέα

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Αναβάθμιση λογισμικών υποστήριξης των Ε.Α.Φ.Δ.Σ.Σ... Την 31/12/2013, λήγει η παράταση που είχε δώσει την 30/4/2013 το υπουργείο οικονομικών για την αναβάθμιση του λογισμικού των Ε.Α.Φ.Δ.Σ.Σ... Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ την ΠΟΛ 1221 και εδώ τις οδηγίες εφαρμογής για τους πελάτες μας που χρησιμοποιούν την εφαρμογή της SoftOne...

Η SoftOne παρουσιάζει τη νέα γενιά business λογισμικού Soft1 με την έκδοση Soft1 Open Enterprise Edition. Με πρωτοποριακές τεχνολογίες και νέες web & mobile εφαρμογές, η νέα έκδοση διευρύνει τις δυνατότητες του λογισμικού Soft1 και επιτρέπει την αξιοποίηση λύσεων «επιχειρησιακής φορητότητας» που ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις εργασίας εκτός γραφείου.

H έκδοση Soft1 Open Enterprise Enterprise υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο τις λειτουργίες της σύγχρονης «ανοικτής επιχείρησης» και επιτρέπει την ασφαλή και αξιόπιστη πρόσβαση σε δεδομένα της επιχείρησης από παντού, την αυτοματοποίηση διαδικασιών συνεργασίας με πελάτες και προμηθευτές, την πλήρη διασύνδεση με άλλα συστήματα και εφαρμογές και την εύκολη προσαρμογή λειτουργικότητας για άμεση ανταπόκριση στις προκλήσεις της αγοράς.
Οι νέες web & mobile εφαρμογές είναι άμεσα αξιοποιήσιμες σε μηχανογραφικές εγκαταστάσεις Soft1, ανεξάρτητα από το μοντέλο λειτουργίας τους (on-premise ή στο cloud)! Εύκολα, οικονομικά και χωρίς τις τεχνικές πολυπλοκότητες που παρουσιάζονται σε εναλλακτικές προσεγγίσεις! Κάθε επιχείρηση μπορεί τώρα με το λογισμικό Soft1 να επιτύχει σημαντική μείωση λειτουργικού κόστους και να ενισχύσει σημαντικά την παραγωγικότητα των στελεχών της, την αποδοτικότητα των λειτουργιών της, την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και το βαθμό ικανοποίησης των πελατών της
Με αξιοποίηση τεχνολογιών αιχμής, πρωτοποριακή λειτουργία στο cloud και νέες δυνατότητες για λύσεις mobility, το λογισμικό Soft1 εξελίσσεται συνεχώς και προσφέρει ένα σύγχρονο μοντέλο μηχανογράφησης με ουσιαστικά οφέλη και πλεονεκτήματα για τη σημερινή «ανοικτή επιχείρηση».

Η εταιρεία SoftOne Technologies Α.Ε., στο πλαίσιο του κοινωνικού της έργου, υποστηρίζει για άλλη μια χρονιά το σημαντικό έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη χορηγία του λογισμικού Soft1 CRM.

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η διευκόλυνση του προσωπικού στις καθημερινές του εργασίες, με αυτοματοποίηση των διαδικασιών προκειμένου να δοθεί περισσότερος χρόνος στα παιδιά και στις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Οι άνθρωποι του Οργανισμού θα μπορούν πλέον εύκολα και γρήγορα να διαχειρίζονται τα αρχεία των δωρεών και δωρητών, των χορηγιών, των κλήσεων όπως ακόμα και την έκδοση ευχαριστήριων επιστολών.

Η SoftOne Technologies Α.Ε., πρωτοπόρα εταιρεία στην ανάπτυξη και διάθεση business software στην Ελλάδα, διευρύνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες με την δημιουργία νέων γραφείων στην γείτονα Ρουμανία.

Σημειώνεται ότι το υπάρχον δίκτυο συνεργατών της SoftOne που δραστηριοποιείται στην ρουμάνικη αγορά έχει ήδη περισσότερες από 50 επιτυχημένες εγκαταστάσεις.

Στόχος της εταιρείας είναι να δημιουργήσει έναν επιχειρηματικό πυλώνα που θα εξυπηρετεί με τεχνολογίες αιχμής την ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η νέα εταιρεία SoftOne Open Enterprise Solutions SRL βρίσκεται ήδη σε πλήρη λειτουργία, με γραφεία και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό που προσφέρει υψηλές υπηρεσίες και τεχνογνωσία στη ρουμάνικη και ευρύτερη αγορά.

Δεδομένης της συνεχούς ανάπτυξης της περιοχής -και του ενδιαφέροντος που αυτή επιφέρει-, η SoftOne φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα σημαντικό εταίρο των τοπικών, ελληνικών και λοιπών ξένων εταιρειών που δραστηριοποιούνται εκεί.

Επιπροσθέτως, λειτουργεί ήδη η ιστοσελίδα της εταιρείας στη ρουμάνικη γλώσσα, με όλες τις πληροφορίες που αφορούν υπηρεσίες Cloud computing, B2B, business mobility καθώς και την νέα έκδοση business λογισμικού "Soft1 Open Enterprise Edition".

“Η διεθνής αυτή αναγνώριση έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς και έρχεται σαν επιστέγασμα της τεχνολογικής πρωτοπορίας και της πολυετούς ενασχόλησης της SoftOne με την ανάπτυξη λύσεων SaaS -- δηλαδή, λύσεων για χρήση του λογισμικού ως υπηρεσία μέσω Internet -- και επιβεβαιώνει τις στρατηγικές μας επιλογές. Αποτελεί μία άμεση επιβεβαίωση της ποιότητας και της καινοτομίας των υπηρεσιών μας και εκτιμούμε ότι θα συντελέσει ουσιαστικά στην υλοποίηση των στόχων μας τόσο για την ελληνική αγορά και όσο για την  επέκταση της δραστηριότητάς μας στο εξωτερικό”, δήλωσε ο κ. Αντώνης Κυριαζής, Διευθύνων Σύμβουλος της SoftOne.

“Η SoftOne συμμετείχε στον παγκόσμιο αυτό διαγωνισμό με την πρωτοποριακή υπηρεσία Soft1 On Windows Azure. Η υπηρεσία αναπτύχθηκε για να προσφέρει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να εκμεταλλευθούν συνολικά τα πλεονεκτήματα του cloud για τη μηχανογράφησή τους με τη λειτουργία ενός ενιαίου, αξιόπιστου και δοκιμασμένου business λογισμικού με ασφάλεια, διαρκή διαθεσιμότητα και ευελιξία.
Επιπλέον, οι επιχειρήσεις που επιλέγουν τις λύσεις Soft1 On Windows Azure έχουν τη δυνατότητα να επεκτείνουν τη λειτουργικότητα του μηχανογραφικού τους συστήματος με τη χρήση νέων, τυποποιημένων εφαρμογών πρόσβασης στα δεδομένα της επιχείρησης από web browser και από mobile συσκευές και να αξιοποιήσουν έτσι τις δυνατότητες του νέου περιβάλλοντος Windows Azure, την ασφάλεια και την ποιότητα του οποίου εγγυάται η Microsoft”.

Βραβεία δόθηκαν σε πολλαπλές κατηγορίες, με τους νικητές να επιλέγονται από ένα σύνολο περισσοτέρων από 3.000 συμμετεχόντων παγκοσμίως. Το βραβείο 2011 Microsoft Windows Azure Platform ISV Partner of the Year απονέμεται σε ISV partners οι οποίοι ενσωματώνουν μαζί ή ανεξάρτητα Windows Azure και SQL Azure. Αυτό το βραβείο αναγνωρίζει τη σκληρή δουλειά της SoftOne, η οποία αναπτύσσει ευέλικτες, επεκτάσιμες, δυναμικές εφαρμογές αξιοποιώντας την cloud πλατφόρμα, και επιδεικνύοντας καινοτομία, ανταγωνιστική διαφοροποίηση και αξία για τον πελάτη, ενώ παράλληλα αναδεικνύει τα οφέλη της Windows Azure πλατφόρμας.

"Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια αναγνωρίζουμε αυτή την εξαιρετική ομάδα συνεργατών, που αποτελεί μέρος του πολύτιμου παγκοσμίου δικτύου συνεργατών μας, ως φιναλίστ για το 2011 Partner Award", δήλωσε ο Jon Roskill, αντιπρόεδρος της εταιρίας, Worldwide Partner Group, Microsoft Corp. “Επικροτούμε τη μοναδική προοπτική και τη δημιουργικότητα, που κάθε μία από αυτές τις εταιρίες επιδεικνύει, όσον αφορά στην επίλυση επιχειρηματικών προκλήσεων των πελατών της καθώς και τεχνολογικών προκλήσεων. Η ισχυρή συνεργασία μας σε συνδυασμό με την αφοσίωσή τους στους πελάτες διαδραματίζει έναν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην κοινή, μακροπρόθεσμη επιτυχία μας."

Τα Βραβεία Microsoft Partner επιβραβεύουν τους συνεργάτες της Microsoft που έχουν αναπτύξει και παραδώσει εξαιρετικές λύσεις που βασίζονται σε Microsoft τεχνολογίες κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους.

Εκτός από την υπηρεσία Soft1 On Windows Azure, η SoftOne ήδη διαθέτει με ιδιαίτερη επιτυχία στην αγορά τις cloud υπηρεσίες Soft1 On Demand για εμπορικές και παραγωγικές επιχειρήσεις και εταιρίες παροχής υπηρεσιών και S1aaS για λογιστικά γραφεία και ελεύθερους επαγγελματίες.

Σήμερα48
Χθές127
Τρ. Εβδομάδα522
Τρ. Μήνας1208
Συνολικά112185

  • Η IP σας : 18.206.194.134
  • Browser: Unknown
  • Browser Version:
  • Operating System: Unknown